Lytt

Biblioteket søker SoMe medarbeidere mellom 15-18 år

Er du mellom 15 og 18 år og glad i bøker og sosiale medier? Kanskje er du den vi trenger!

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Nittedal bibliotek skal i 2021 ha et prosjekt der vi engasjerer ungdommer til å formidle innhold til andre ungdommer gjennom sosiale medier. Målgruppen for formidlingen er primært ungdomsskoleelever.

Arbeidsoppgavene består hovedsakelig i å lage videoer for TikTok og YouTube. Videoene publiseres i bibliotekets kanaler.
Videoene skal inspirere ungdommer til å lese og å bruke biblioteket. Du skal for eksempel gi boktips, fortelle om bibliotekets tjenester, vise fram bibliotekrommet og hva man kan gjøre på biblioteket.

Det blir jevnlige møter med bibliotekets sosiale medier-ansvarlig der vi utveksler ideer. Det forventes at du kommer med egne ideer til hva som kan formidles og hvordan. Du vil bli fulgt opp og får tips til innhold. Sammen blir vi enige om hva som skal formidles.

Du må være:
• glad i bøker og lesing
• vant med å bruke sosiale medier
• uredd og tørre å vise deg fram på sosiale medier
• mellom 15 og 18 år

Arbeidsmengde:
• Ca. 2 – 4 timer i uka

Vi tilbyr:
• Timelønn etter avtale i prosjektperioden 2021
• Tett oppfølgning fra biblioteket

Skriv en kort søknad med litt informasjon om deg selv, hva du liker å lese, samt hvilke sosiale medier du benytter og hvordan. Vi ønsker også en TikTok video der du presenterer din favorittbok. Merk at søkere i skolepliktig alder må ha skriftlig samtykke fra foresatt. Søknad og video sendes til biblioteksjef  ann.katrin.yri@nittedal.kommune.no . Søknadsfrist utvidet til 15. februar


Publisert: 19.01.2021 18.05
Sist endret: 27.01.2023 11.50