Førjulstid i Nittedal

Første søndag i advent tennes julegrana ved Flammen. Siden er bygdas kor, teatergrupper, musikanter og foreninger travelt opptatt med å skape julestemning. Her er et lite knippe av hva vi har i vente!

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Julegrantenning på Kulturtorget ved Flammen søndag 1. desember kl 16, med julemusikk, gløgg, pepperkaker, sang og dans rundt juletreet. Kulturverket Flammen er arrangør, i samarbeid med Rotnes kirke.

Samme helg kan du også se Nittedal teaters forestilling «Jul på Månetoppen» på Flammen, eller få med deg julekonserten til Nittedal Gospelkor i Nittedal kirke.

Det blir juleverksted i biblioteket lørdag 7. desember kl 11-14. Nittedal Husflidslag arrangerer, og har med fine ting som er enkle å lage, slik som julekurver, morsomme bokmerker, julekort og julepynt av ull. Arrangementet er gratis, og passer for tre år og oppover i følge med en voksen.

Mandag 9. desember blir det dobbel dose jul på bygdekino, med både «Snekker Andersen og julenissen»: Den vesle bygda som glømte at det var jul, og «Last Christmas».

Du kan også få med deg musikalsk julegalla med Nittedal Kulturskole (tirsdag 10. desember) og julekonsert med Nittedal Bygdekor (onsdag 11. desember), begge deler i Kulturverket Flammen. Arrangementene kommer med henholdsvis advarsel og garanti om høy julestemning. Storbandet Stua 17, bygdas eget storband, inviterer også til jul i stua på Flammen, lørdag 14. desember. Eline Smith er solist.

Er du klar for en dose teater, byr Trollskogens juniorgruppe på «Fjøsnisser i juleknipe» på Flammen 14. og 15. desember. Stablo teater, en frittstående teatergruppe av og for ungdom og unge voksne i Nittedal, har også finpusset julerepertoaret og inviterer til konserter med julemusikk på norsk, torsdag 19. desember.


Publisert: 28.11.2019 14.13
Sist endret: 04.12.2019 14.23