Kulturprisen 2018

Nittedal kommunes Kulturpris går i 2018 til Sverre Ringard. Ringard får prisen for sitt allsidige arbeid i mange år med stor egeninnsats. Komiteen verdsatte spesielt hans arbeid med Kunstforeningen, Utheim og Nittedal bygdekor.

Ildsjelprisen går til Hakadal Idrettslag for sitt arbeid med Varingskollen. Det de har fått til med Varingskollen er helt unikt: å gå fra underskudd til stort overskudd og få høyere besøkstall enn en kommersiell aktør noen gang har klart. De har skapt en blest og en entusiasme rundt Varingskollen som bare ekte ildsjeler kan få til.

Påskjønning ung aktiv kulturutøver er det en glede å kunne gi til en danser denne gangen. Anine Ødegaard har utmerket seg over lang tid, har et stort talent og har fått dette bekreftet med å få plass i fylkeskommunens prosjekt «Dansefot».

Påskjønning ung aktiv idrettsutøver går til Lars Agnar Hjelmeset, som pekte seg veldig ut. Mange unge idrettsutøvere trekker seg ut av bygda når de når et visst nivå, så derfor er det ekstra flott at Hjelmeset har holdt seg i NIL.

Publisert: 19.12.2018 10.30.09
Sist endret: 25.01.2019 10.50