Nittedals økonomisjef går til nye utfordringer

Det er nå klart at økonomisjef i Nittedal kommune, Inge Bjur Halvorsen, blir ny økonomisjef i Ullensaker kommune.

-      Personlig beklager jeg at en høyt verdsatt medarbeider slutter. Samtidig er det et kvalitetsstempel og en ambisjon for Nittedal kommune at ansatte gjennom sitt virke i kommunen kvalifiserer seg til å ta nye steg, enten det er internt i kommunen eller til ny arbeidsgiver, sier rådmann Finn Christian Brevig.

Når ansatte blir kontaktet i slike tilfeller, må vi regne med at noen finner tiden moden for å prøve seg i nye utfordringer, legger rådmannen til. Inge Bjur Halvorsen har arbeidet i Nittedal kommune i 9 år.

-      Jeg har hatt en interessant og lærerik tid i Nittedal kommunen og har fått mange hyggelige og kunnskapsrike kollegaer. Når jeg nå får muligheten til å få ny utfordringer i en større kommune er det en mulighet jeg ikke ville la gå fra meg, sier Inge Bjur Halvorsen.

Bjur Halvorsen tiltrer stillingen i Ullensaker ved årsskiftet.

Publisert: 27.09.2019 15.40
Sist endret: 04.12.2019 14.23