Ruter vil høre din mening om busstilbudet i Nittedal

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne? 
Mandag 26. november kl. 17.00-19.00 vil ordfører Hilde Thorkildsen og representanter fra Ruter møte alle som ønsker å ta en kjapp prat om kollektivtrafikktilbudet i bygda.

Det skjer på Kulturhuset, i Lillesalen, og det blir servert kaffe og hvetebakst. Det legges opp til korte samtaler på tomannshånd, der kollektivtransport er hovedtema.
Ordfører og Ruters folk sitter klare til å ta en prat om det du som bor i Nittedal er opptatt av.

Det legges opp til korte samtaler for å få innblikk i ønsker, behov, tanker og utfordringer. Målet er å gi alle bedre innsikt og forståelse for hva som er mulig å få til, innenfor gitte rammer.

- Jeg ser frem til å møte engasjerte nittedølinger på Kulturhuset mandag 26. november. Mitt mål er å høre mer om viktige behov, få høre hvor skoen trykker for enkelte og forhåpentligvis få noen gode råd på veien. Det er fint å kunne få til møter som dette sammen med kommunen, da kollektivtilbudet henger tett sammen med planarbeidet for øvrig i Nittedal, sier områdeleder for Ruter nordøst Trine Holand. 
 
Av temaer som kan få innvirkning på innbyggerne i 2019, tenker Ruter særlig på følgende:
- Fra 1. mars 2019 vil det bli nye bomsnitt i bomringen. Det får en innvirkning på de reisende som passerer bomringen, og Ruter er klar over at det kan bli flere som vurderer å reise oftere med buss i stedet for med egen bil.  
- Fra 30. juni 2019 vil nytt bussanbud på Romerike starte opp. I den forbindelse har Ruter vurdert kollektivtilbudet på Romerike for å tilpasse tilbudet i tråd med markedsgrunnlag og etterspørsel.  
 
Møt opp på Kulturhuset mandag 26. november i tidsrommet kl. 17.00 – 19.00.

Det er ikke nødvendig å melde seg på. Dersom du må vente litt på å slippe til på din speeddate, kan du nyte en kaffekopp og hvetebakst. 
 
Om du ikke har mulighet til å komme på møte kan du sende innspillet ditt til postmottak@nittedal.kommune.no eller på kommunens facebookside.


Publisert: 21.11.2018 12.59.46
Sist endret: 25.01.2019 10.50