Lytt

Tar du utfordringen? Bli med på Sykle til jobben-aksjonen

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


«Sykle til jobben» er vårens største kinderegg. Det er moro, sosialt, bra for helsa og bra for miljøet. Det er gratis, og alle som bor og arbeider i Nittedal inviteres til å bli med!

Den 3. mai starter Sykle til jobben – konkurransen som ikke er en konkurranse, og der alle er stjerner! Aksjonen varer i 45 dager, og målet er å bevege seg mest mulig. Nittedal kommune og flere andre bedrifter er med, og det finnes allerede flere lag du kan bli med i. Det er enkelt å sette opp eget lag og invitere kolleger hvis du ikke finner et som passer – eller du kan delta alene. Gjør det som passer deg best!

Du trenger ikke sykle for å være med. All aktivitet teller. Du bestemmer selv hvor mye du registrerer. Med andre ord: Det er helt ufarlig å melde seg på 😊

Hvordan blir du med?
Alt du trenger å gjøre er å registrere deg som deltaker (det er helt gratis) på www.sykletiljobben.no. Deretter registrerer du aktiviteten din på «min side», eller du kan sette opp appene Strava eller Polar til å registrere alt du gjør automatisk. Det fungerer – vi har prøvd! Enklere blir det ikke.

Mange fine premier
Når du melder deg på og registrerer aktivitet, er du med i trekningen av mange fine premier som trekkes ut hver uke blant deltakerne i Norge.

Gå til http://www.sykletiljobben.no/ for å melde deg på!


Publisert: 03.05.2023 14.09
Sist endret: 03.05.2023 14.11