Lytt

Vannlekkasje og kokevarsel - Bjertnesveien og Nedre Bjertnes

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Kokevarsel oppheves - Torsdag 8.2.

Kokevarsel oppheves for Bjertnes. Drikkevannet er rent. Dette er bekreftet av vannprøver. Alle som tidligere har fått kokevarsel kan nå bruke vannet som vanlig. 

Bjertnesveien er åpen igjen - Onsdag 7.2.

Vi åpnet Bjertnesveien onsdag 7. februar. Biler kan nå kjøre gjennom Bjertnesveien igjen.

Den ødelagte vannledningen til Bjertnesveien 7 ligger utenfor veibanen. Vi har derfor prioritert å fylle igjen hullene i veibanen slik at trafikken kan gå som normalt i Bjertnesveien. 

Arbeidene med utbedring av vannledningen til Bjertnesveien 7 blir utsatt til torsdag 8.2. Alle har vann, men det er fortsatt kokevarsel for de som har mistet vannet tidligere.

Vannledningen til Bjertnesveien 5 er reparert – Veien er stengt - Tirsdag 6.2.

Vannledningen til Bjertnesveien 5 er nå reparert. Veien ved Bjertnesveien 7 er midlertidig stengt tirsdag 6.2. og onsdag 7.2. Vi åpner veien igjen når vannledningen til Bjertnesveien 7 er reparert.

Alle har nå vannet tilbake. Det er kokevarsel for alle boligene som har mistet vannet tidligere.

Bjertnesveien 7 mister vannet igjen når vi reparerer vannledningen onsdag 7.2.

Oppdatert oversiktskart er vist nedenfor.

 • Områdene markert med svart farge viser hvor vi skal grave tirsdag 6.2. og onsdag 7.2. Veien er stengt der vi graver.
 • Bjertnesveien 7, markert med blå farge, mister vannet onsdag 7.2.
 • Boliger som ligger i gult, blått, grønt og rødt område, har kokevarsel. Det er kokevarsel frem til vi sender ny melding.

Graving og reparasjon av vannledninger ved Bjertnesveien - Tirsdag 6.2.

Vi har funnet en ny vannlekkasje ved Bjertnes. Den private stikkledningen til Bjertnesveien 7 er også ødelagt.

Arbeidene med å grave og reparere vannledningen til Bjertnesveien 5 er i gang. Vi forventer at arbeidene ved Bjertnesveien 5 er ferdig sent tirsdag kveld.  Vi planlegger å reparere vannledningen til Bjertnesveien 7 onsdag 7.2.

Bjertnesveien 5 har fortsatt ikke vann. Vi tror at vannet er tilbake sent tirsdag kveld/natt til onsdag. Vi sender melding når vannet er tilbake. Det blir kokevarsel når vannet kommer tilbake.

Bjertnesveien 7 vil miste vannet når arbeidene pågår onsdag 7.2. Vi sender melding når vannet blir borte og når vannet kommer tilbake. Når vannet kommer tilbake, blir det sendt kokevarsel på SMS.

Vi deler ut vannposer til dere som ikke har vann.

Oppdatert oversiktskart ser du nedenfor.

 • Områdene markert med svart farge viser hvor vi skal grave tirsdag 6.2. og onsdag 7.2. Veien er stengt når vi graver.
 • Bjertnesveien 5, markert med gul farge, har ikke vann tirsdag 6.2.
 • Bjertnesveien 7, markert med blå farge, mister vannet onsdag 7.2.
 • Boliger som ligger i blått, grønt og rødt område, har fortsatt kokevarsel. Det er kokevarsel frem til vi sender ny melding.

Vannledningen ved Bjertnesveien 7 er reparert – Tirsdag 6.2. 

Vannledningen ved Bjertnesveien 7 ble reparert ca. klokka 23:00 mandag 5.2. Vannet var tilbake rundt klokka 00:30 tirsdag 6.2. Nesten alle boligene har fått vannet tilbake. Skader på en privat stikkledning gjør at Bjertnesveien 5a og 5b fortsatt ikke har vann. Vi reparerer denne ledningen tirsdag 6.2.

Det er kokevarsel for alle boligene som har fått vannet tilbake. Vi anbefaler å koke alt vann som skal brukes til matlaging eller drikke når vannet er tilbake. Vi sender ut ny melding når kokevarsel oppheves.

Folkehelseinstituttet gir god informasjon om hva man bør gjøre ved kokevarsel. Gå til følgende nettadresse for å lese mer: https://www.fhi.no/ml/drikkevann/rad/kokevarsel/

Oppdatert oversiktskart nedenfor viser siste status.

 • Boliger som befinner seg i grønt eller rødt område har kokevarsel.
 • Bjertnesveien 5a og 5b har ikke vann. Markert med gul farge i kartet.

Reparasjon av vannledningen i Bjertnesveien - Mandag 5.2.

Reparasjon av vannledningen ved Bjertnesveien 7 er i gang. Veien er stengt mens arbeidene pågår.

Vi forventer at den ødelagte vannledningen er reparert i løpet av mandag 5. februar. Nedenfor er oppdatert oversiktskart.

 • Veien er stengt i området markert med svart farge.
 • Boligene som ligger i det grønne området har ikke vann.
 • Vannposer deles ut i krysset ved Nedre Bjertnes, Øvre Bjertnes og Bjertnesveien.  Markert med blå farge i kartet.
 • Boliger i det røde området har fortsatt kokevarsel.

Kokevarsel - 1 av 2 vannledninger er reparert - Nedre Bjertnes - Søndag 4.2.

Vannledningen ved Nedre Bjertnes er reparert. Boliger i området med rød farge på oversiktskartet nedenfor har fått vannet tilbake. Det er sendt kokevarsel til de som har fått vannet tilbake. Vi sender ny melding når vi er sikre på at vannet er rent og kokevarsel oppheves.

Vi har ennå ikke reparert vannledningen ved Bjertnesveien 7. Arbeidene med utbedring pågår. Boliger som er i området med grønn farge på oversiktskartet nedenfor er fortsatt uten vann. Vi sender ny melding når vannet er tilbake for disse boligene. Når vannet kommer tilbake, vil det være kokevarsel.

 

To ledningsbrudd - Vi graver ved Bjertnesveien 7 og Nedre Bjertnes 1 - Søndag 4.2.

Nye undersøkelser viser at det er to ledningsbrudd i Bjertnesområdet. Søndag 4.2. graver vi over veien ved Bjertnesveien 7 og Nedre Bjertnes 1. Det fører til at noen mister vannet igjen når vi reparere ledningene.

Vannposer deles ut i krysset ved Nedre Bjertnes, Øvre Bjertnes og Bjertnesveien.

Nedenfor er et oppdatert oversiktskart.

 • Vi sperrer og graver over veiene i områdene som er markert med svart.
 • Kokevarsel gjelder fortsatt for boligene i rødt område, men i løpet av søndagen mister disse boligene vannet igjen når vi reparerer ledningen ved Nedre Bjertnes.
 • Boligene som ligger i grønt område, har fortsatt ikke vann. Vannet kommer tilbake når ledningen ved Bjertnesveien 7 er reparert.
 • Vannposer deles ut i området som er markert med blå farge.

Vi varsler på SMS når vannet blir stengt og når vannet er tilbake. Vi anbefaler å koke alt vann som skal brukes til matlaging eller drikke når vannet er tilbake. Vi sender ut ny melding når kokevarsel oppheves.


Folkehelseinstituttet gir god informasjon om hva man bør gjøre ved kokevarsel. Gå til følgende nettadresse for å lese mer: https://www.fhi.no/ml/drikkevann/rad/kokevarsel/ 

 

Vannlekkasje og kokevarsel - Bjertnesveien og Nedre Bjertnes - Lørdag 3.2.

Det er en pågående vannlekkasje ved Bjertnesveien 7. Vann fra vannledningen renner inn i avløpsnettet og lekker deretter ut igjen ved Nedre Bjertnes. Dette har gjort at det har vært vanskelig å finne vannlekkasjen. Vannlekkasjen er ikke der vi gravde først ved Nedre Bjertnes. Vannledningen er derfor ikke reparert. Arbeidene med utbedring fortsetter søndag 4.2. Da graver vi over veien ved Bjertnesveien 7 markert med svart farge i kartet nederst. Veien blir stengt store deler av søndag 4.2.

Vannlekkasjen har ført til at flere boliger har mistet vannet. Vi leverer vannposer til disse adressene.

Noen av boligene ved Nedre Bjertnes har fått vannet tilbake. Det er sendt kokevarsel til de boligene som har fått vannet tilbake. Vi anbefaler å koke alt vann som skal brukes til matlaging eller drikke. Vi sender ut ny melding når kokevarsel oppheves.

Folkehelseinstituttet gir god informasjon om hva man bør gjøre ved kokevarsel. Gå til følgende nettadresse for å lese mer: https://www.fhi.no/ml/drikkevann/rad/kokevarsel/

Nedenfor er et oversiktskart over området. Vi graver over veien ved Bjertnesveien 7 markert med svart farge. Kokevarsel gjelder for boligene som ligger i rødt område. De boligene som ikke har vann, ligger i området som er markert med grønn farge. 

 


Publisert: 03.02.2024 14.55
Sist endret: 08.02.2024 14.11