Lytt

Vei må sperres for å utbedre brudd på vannledning

Vannledning er reparert på Kjul Terrasse

Klokka 21:40 lørdag 27.1. var reparasjon av vannledningen ferdig. Alle abonnenter på Kjul Terrasse har fått vannet tilbake. Veien er også åpnet igjen.

Vei sperres og hus mister vanntilførsel under utbedring

Det er brudd i vannledning på Kjul/Solbakken Terrasse. Utbedring starter lørdag kl 9.00. Om lag 10 abonnenter vest for Kjul Terrasse 50 vil miste vannet mens utbedringen pågår.

Vi deler ut vannposer til de som mister vannet mens reperasjonene pågår. Vannposene deles ut ved parkeringplassen ved Kjul Terrasse 46.

For å komme ned til vannrørene der bruddet har skjedd, må veien ved Kjul Terrasse nr 50 og 17 sperres og graves over.

Husstandene vest for gravstedet blir dermed uten vei mens reparasjonen pågår. Vi rydder snø og etablerer parkeringsplasser for beboerne som midlertidig blir uten vei. Se kart nederst på siden for plassering av p-plass og vannpost. 

Vi har gitt beskjed til nødetatene brann, politi og ambulanse om at veien blir uframkommelig i en periode. Det er lagt planer for hvordan øyeblikkelig hjelp skal komme fram, dersom det blir behov for det.

Trolig vil reparasjonsarbeidene være ferdige i løpet av lørdag ettermiddag. Det er imidlertid vanskelig å gi et nøyaktig tidspunkt for når vannet er tilbake og veien er kjørbar.

Reparasjonsarbeidene er i gang, og vi arbeider så raskt som mulig.


Publisert: 26.01.2024 17.53
Sist endret: 28.01.2024 08.15

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?