Lytt

Bibliotek

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Åpningstider betjent bibliotek:

Mandag, tirsdag og torsdag 11:00 - 19:00
Onsdag, fredag og lørdag 11:00 - 15:00

Meråpent 

STENGT

Meråpent bibliotek

På grunn av smittevern er dessverre meråpent bibliotek stengt. 

Meråpent kontrakt (.pdf)

Mitt bibliotek

Nytt i biblioteket

 • Løvenes konge

  Bli med på et fantastisk eventyr når Simba, en løve som vokser opp og ikke kan vente til han blir konge, leter etter sin skjebne i livets sirkel. Opplev den magiske åpnings-scenen på den afrikanske savannen, alle de morsomme Hakuna Matata-skøyerstrekene sammen med Timon og Pumbaa og det store øyeblikket når Simba endelig tar sin rettmessige plass som konge.

  Nyt filmens fantastiske animasjon, den uforglemmelige Oscar-belønnede musikken (Beste filmmusikk og Beste sang, "Can you feel the love tonight) og den tidløse fortellingen. Løvenes konge er Disneys kanskje største mesterverk noensinne og en av verdens mest populære animerte filmer gjennom tidene.

 • Teixidor, Irene : Se en plante!

  Med boken "Se en plante!" kan barn etablere et tidlig forhold til noen av våre vanlige plante. Tretten vanlige norske planter er illustert i boken. Fra start til slutt viser boka deg forskjellige planter fra daggry til natt, og fra vår til vinter. Plnatefigurene uttrykker følelser og kommuniserer med hverandre, slik levende planter gjør gjennom sin kjemi og fysiologi. Barn vil lett kjenne igjen blåbær og bringebær, samt blåse av løvetannfruktene som er vist i boken.
Se flere »

Dette skjer i biblioteket

Se flere »

Aktuelt

 • Smittevern på Nittedal bibliotek

  Vi har innført egentid på biblioteket for å unngå situasjoner der smitte spres. Gjør besøket kort og kom alene, ikke som en del av en gruppe. Hold helst 2 meter avstand. Munnbind er påbudt i bibliotekets lokaler unntatt når du sitter på anvist oppmerket plass. Alle arrangementer er avlyst, foreløpig tom 18. desember.

  Les saken »


 • Et helt bibliotek rett i lomma

  Nyt sommer og ferie med enkel tilgang til lesestoff. Via ditt bibliotek har du tilgang til tusenvis av bøker, lydbøker, aviser, blader og filmer. Det digitale biblioteket er åpent døgnet rundt, hele året. Med lånekort har du tilgang til alle bibliotekets tjenester.

  Les saken »


 • Libby- engelske ebøker i app

  Nå kan du låne e-bøker og e-lydbøker på engelsk fra bibliotekene i Viken!

  Les saken »


 • Bli med på Sommerles

  Sommerles.no er en digital lesekampanje for 1.-7. trinn som varer fra 1. juni til 31. august. På sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser! Vil du vite mer om Sommerles? Se altom.sommerles.no

  Les saken »


Alle nyheter

Bibliofil er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

BookBites er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

FilmBib er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

PressReader
er Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Libby er
Tilgjengelig på

Google PlayTM App StoreTM

Her finner du oss