Lytt

Nytt i biblioteket

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Nytt i biblioteket

 • Beecroft, Simon : LEGO Star Wars : et leksikon

  Forlaget skriver om denne boka:

  Det ultimate oppslagsverket for legosamlere og Star Wars-fans! Denne boka gir en komplett oversikt over all Star Wars-lego noensinne produsert, og kommer med en Limited Edition Luke Skywalker-figur, spesiallaget for denne boken.

 • Lipkowitz, Daniel : Lego idébok : bygg hva du vil!

  Her er over 500 byggeideer, tips og triks til nye ting man kan lage med de gamle legoklossene. I boka er det blant annet forslag til middelalderborger, intergalaktiske romskip, skremmende sjørøverskip, høytflygende jetfly og mye mer. Har byggeideer som passer alle ferdigheter og aldre. Oppdag nye tanker om hva som kan bygges med Lego klosser. Faktabok for småskole-/mellomtrinnet.
 • Mæhle, Lars : Mysteriet med den uhyggelige vampyrjegeren

  Det er dagen etter Halloween og høstmarked i den vesle byen Stråheim. Vera Vamp er i trøbbel. Ikke bare er hemmeligheten hennes i fare, det at hun faktisk er en vampyr som lever i skjul blant menneskene. Det viser seg også at en grusom vampyrjeger er på sporet av Familien Vamp. Hvem i huleste kan det være? Når vil han slå til? Og hva med spåkona på høstmarkedet, som ser inn i Veras framtid og nesten besvimer etterpå? Det er vel et skikkelig bra tegn?

 • Ekstedt, Katarina : Veien dit

  Du har kommet inn på ... Rekordskolen!

  Silje, Rurik og Kostas er ni år og føler seg ikke som alle andre. Silje bor i den fine bydelen Tigerholm, men er den eneste der med hanekam og rocka stil. Ruriks familie vil bare trene, konkurrere og vinne i friidrett, men selv liker han best å være ute i naturen. Og Kostas er supersmart! Han har allerede hoppet over tre klassetrinn på skolen, men han har ingen ordentlige venner. Aller best liker han å være på biblioteket og spille sjakk med Allan på 80 år.

  De kommer inn på Rekordskolen, et merkelig internat der alle lærerne har satt rekorder og rektor er verdens lengste mann. I begynnelsen virker alt bare spennende, men blir man virkelig kastet ut av skolen om man kommer for sent? Klokka tikker...

  Rekordskolen - Veien dit er første bok i en ny serie om rekorder, vennskap og eventyr! Denne lettleste serien passer perfekt for bokslukere i alderen 6 til 9 år.

 • Ekstedt, Katarina : Klokka tikker

  Rekordskolen - Klokka tikker er den andre boka i serien om rekorder, vennskap og eventyr! Bøkene passer perfekt for bokslukere i alderen 6 til 9 år.

  Silje, Rurik og Kostas stortrives på Rekordskolen. Men en dag forsvinner Siljes favorittlærer Belle. Alle elever og lærere blir bedt om å hjelpe til med å finne henne før det er for sent. Og det haster, for Belle må ta sin livsviktige medisin før det har gått tre dager. Jakten på Belle fører Silje, Kostas og Rurik rundt på øya der skolen ligger, og de oppdager nye og farlige steder de ikke har sett før, møter rekorddyr som har stukket av fra skolen og løser gåter i forsøket på å finne Belle. Men hun er som forsvunnet fra jordens overflate.
  Samtidig må elevene klare å komme tidsnok, gjøre skolearbeid, øve på rekordene sine og forsøke å samarbeide – både med venner og fiender. Kostas oppdager at det kiler litt i magen når han er sammen med Manja. Silje stryker på prøven i polyglottkunnskap, får hun da fortsette på skolen? Og hva med Rurik som har så vanskelig for å komme tidsnok? Det eneste som er sikkert, er at klokka tikker.