Lytt

Sommerskole i Nittedal kommune


Velkommen til Sommerskolen Nittedal

Det er fantastisk å kunne ønske velkommen til Sommerskolen Nittedal, som er et gratis sommeraktivitetstilbud for elever 1.-10. trinn som bor i Nittedal. Sommerskolen foregår i ukene 25, 31 og 32.

Under finner du oversikt over alle aktivitetene. Lenke til påmeldingsskjema ligger i beskrivelsen av aktiviteten. 

Sommerskolen Nittedal ønsker å bidra til læringsglede, mestring og flotte opplevelser i et år som har vært alt annet enn normalt.

Og kanskje det viktigste av alt: barn og ungdom skal få disse opplevelsene i et godt sosialt fellesskap med andre barn og ungdom.

I løpet av seks uker har vi i samarbeid med frivillige lag, foreninger og småbedrifter i tillegg til lærere på Bjertnes og våre egne ansatte i skole og kulturskole, laget over 40 kurs som vi håper kan gi noe for en hver smak.

Det er flest tilbud for barn og ungdom på mellomtrinnet og ungdomstrinnet, men også noen for de yngste. Påmeldingen er åpen for alle. Plassene fordeles ved loddtrekning. Barn med særskilte behov vil bli prioritert.

Hvert kurs varer i fem dager, og foregår ca kl.10-14. Det kan variere noe. Hvert barn kan legge inn ønske om tre kurs i prioritert rekkefølge, men det er kun mulig å få tilbud om en uke. Mottoet er - en uke til flest mulig elever.

Merk at det bare er satt av en uke til påmelding. Siste frist er 27.mai. I uke 23 fordeler vi plassene og sender ut informasjon.
Vi gleder oss til disse ukene sammen med barn og ungdom i Sommerskolen Nittedal!

Sommerhilsen fra

Anne Mette Johannesen, rektor Nittedal kulturskole

Line Tyrdal, kvalitetsrådgiver grunnskole

 

 

Vis hele oversikten