Barn og unge

Frisklivssentralen tilbyr helsesamtaler om levevaneområdene fysisk aktivitet, kosthold, tobakk, alkohol, søvn, psykisk helse og mestring til barn og unge. Det tilbys også kostholdsveiledning til familier.

Familier kan ta kontakt på eget initiativ, eller bli henvist fra fastlege,helsestasjonen, skolehelsetjesten, tanklinikken og annet helsepersonell. Henvisning gir i utgangspunktet et tidsbegrenset (3 måneder) strukturert veilednings- og oppfølgingstiltak som starter og avsluttes med en helsesamtale. Det gis også oppfølgingssamtaler unverveis ved behov. 

Familier som ønsker individuell oppfølging av barn og unge <18 år må skrive under samtykkeskjema for foresatte (PDF, 21 kB). Første helsesamtale er mellom en frisklivsveileder og foresatte.

 

For ytterligere informasjon om frisklivssentralen les her.

Sist endret 12.01.2018
Fant du det du lette etter?

Om oss

På frisklivssentralen får deltakerne en vennlig dytt på veien til å endre levevaner og forebygge livsstilssykdommer.

 

Man trenger ikke å være syk eller å ha en diagnose for å være deltaker. Vi tilbyr individuell veiledning, motivasjonssamtale og ulike kurs som fremmer mestring og aktivitet.

 

Vil du gjøre endringer i din livsstil som kan bidra til ditt gode liv? Da er du hjertelig velkommen til Nittedal frisklivssentral. Vi hjelper deg på veien. Den viktigste jobben gjør du selv.

Finn oss

Kart
Frisklivssentralen

Vargveien 1
1488 Hakadal

 
Login for redigering