Nyheter og meldinger

Kari Sellæg tar over som frisklivskoordinator fom 30.01.2017.

Frislivssentralen bytter navn våren 2017.

FrisklivMestring-til-web-Logo 10cm.png - Klikk for stort bilde

Gro klarte å slutte å røyke etter 35 år - les hennes historie her.

Vi vil takke Gro for at hun delte sin historie på den nasjonale Sluttedagen 24 oktober, og har bidratt til å inspirere flere til både snus og røykeslutt. Vi heier på deg!

Kjersti fikk et friskere liv

Kjersti var i risiko for å få diagnosen diabetes type 2. Har du lyst til å lese om hvilke grep Kjersti gjorde for å bli frisk?

Les her

Vi vil takke KJersti for at hun sa ja til å dele sin historie om veien til et friskere liv. Du er en stor inspirasjon!

Sist endret 24.01.2017

Om oss

På frisklivssentralen får deltakerne en vennlig dytt på veien til å endre levevaner og forebygge livsstilssykdommer.

Man trenger ikke å være syk eller å ha en diagnose for å være deltaker. Vi tilbyr individuell veiledning, motivasjonssamtale og ulike kurs som fremmer mestring og aktivitet.

Vil du gjøre endringer i din livsstil som kan bidra til ditt gode liv? Da er du hjertelig velkommen til Nittedal frisklivssentral. Vi hjelper deg på veien. Den viktigste jobben gjør du selv.

Finn oss

Frisklivssentralen