Barnehagene i Nittedal kommune - Hovedopptaket 2018

I Nittedal har vi 5 kommunale og 21 private barnehager som arbeider under den felles overskriften "Med skrubbsår på knærne og stjerner i øynene". Sammen utgjør de kommunale og de private barnehagene nittedalsbarnehagene.

Hovedopptaket 2018 er nå godt i gang og mange har fått plass. Det er dessverre også slik at en del ennå ikke har fått plass. Som i fjor gjelder dette i stor grad søkere til barnehager i Rotnes/sentrum. Alle søkere med rett på barnehageplass som per 24. mars ikke har fått tilbud om plass vil bli fulgt opp av kommunen straks etter påske. Søkere kan vente henvendelse i e-post fra kommunen ca. 5. april med oversikt over barnehager med ledige plasser og der vi også informerer om den videre gjennomføringen. Søker blir i henvendelsen bedt om å gi oss tilbakemelding innen en gitt frist på sine prioriterte ønsker blant barnehagene som har meldt inn ledige plasser. Slik det ser ut vil det først og fremst være ledige plasser sør i kommunen. 

Tidsplan for gjennomføring av hovedopptaket 2018 (PDF, 83 kB).

Søk barnehageplass her!

Barnehagene i Nittedal sortert etter søndre, Rotnes/sentrum og Hakadal. Du kan også lese mer om barnehagene i Nittedal i den nasjonale barnehageportalen "barnehagefakta.no".

Sist endret 23.03.2018
Fant du det du lette etter?

Kontakt

Enhetsleder barnehager

Barnehagesjef, Nittedal kommune. Foto: Nittedal kommune / Geir Smith-Solevåg

Se også

Se også (1)
 
Login for redigering