Vil du jobbe som valgmedarbeider?

Bli valgmedarbeider - Klikk for stort bildeBli valgmedarbeider

Vil du være valgmedarbeider ved stortings- og sametingsvalget til høsten? Nittedal  kommune søker nå valgmedarbeidere som får ansvar for å veilede velgere og ta imot stemmer.

Når?
Som valgmedarbeider må du kunne jobbe begge valgdagene,
10. og 11. september. Vi har behov for ca. 70 valgmedarbeidere fordelt på 3 valglokaler i Nittedal.

Søndag 10. september er valglokalene åpne kl. 16.00 -21.00 og mandag 11. september er åpningstiden kl. 09.00-21.00.
Søndag og mandag gjennomføres valget i alle valglokalene. Søndre Nittedal, Hakadal og Nordre Nittedal. Valgmedarbeiderne må være i valglokalet en time før oppstart på søndagen og en halv time før oppstart på mandagen. Etter at valglokalet er stengt på mandagen, må valgmedarbeiderne bistå med opptelling av stemmene.

Opplæring
Obligatorisk opplæring vil foregå i månedsskiftet august/september.

Godtgjøring
Det vil bli utbetalt godtgjøring etter satsene i reglement for folkevalgtes arbeidsvilkår.

Kvalifikasjoner
Valgloven stiller strenge krav til korrekt valgresultat. Som valgmedarbeider må du derfor være nøyaktig og kunne jobbe under press. Du må være fylt 18 år og være vant til å bruke PC.

Du kan søke ved å fylle ut skjema ved å klikke deg inn på følgende link:

Behandling av søknader
Vi avslutter ansettelsesprosessen når vi har fått ansatt de valgmedarbeiderne vi har behov for. Tilbud om å bli valgmedarbeider sendes ut fra midten av juni og fortløpende etter behov.

Har du spørsmål kan du kontakte oss på e-post: valg@nittedal.kommune.no

Kontaktpersoner valgdagene:

Heidi Lynnebakken: 40 60 30 60