Fysioterapi for voksne (over 18 år)

Fysioterapitjenesten i Nittedal kommune består av kommunale fysioterapeuter og private fysioterapeuter med driftstilskudd. Vi tilbyr både individuell og grupperettet fysioterapi ut fra medisinske behov.

Betaling

Du må betale en fastsatt egenandel definert i takstplakaten (PDF, 308 kB) utarbeidet av Helfo. Frikort blir sendt automatisk i posten når du har betalt kr. 2025,- for helsetjenester under egenandelstak 2.

Egenandel for behandling hos kommunal fysioterapeut (PDF, 87 kB)

Henvisninger og ventetid

Grunnet stor pågang vurderes henvenvisninger etter prioritet. Hvis din henvisning blir satt på venteliste, vil du motta et brev med forventet ventetid.

Prioriteringsnøkkel (PDF, 208 kB)

Transport

Du har rett på transport til fysioterapibehandling ved behov. Du betaler en egenandel fram til du får frikort. Fysioterapeuten bestiller transporten. Du er selv ansvarlig for å avbestille reisen når nødvendig. Ring da pasientreiser på telefon 05515, du må ha personnummer klart.

Kurs og gruppetilbud

Den kommunale fysioterapi tjenesten driver med ulike gruppetilbud: basseng grupper, et frisk pust og styrke- og balansegrupper. Se kursportal for oversikt over tilbud i kommunen.

Gruppetilbudet Et friskt pust ble desverre avlyst høsten 2017 grunnet for få deltakere. Vi håper å starte lungetrim i vårsemester 2018.

Fysioterapitjenesten koordinerer et forebyggende treningstilbud for seniorer kalt "Sterk og Stødig" (PDF, 204 kB). Den foregår på Døli pleie og omsorgssenter (nord i kommunen) og på Solli Aktivitetshus (midt i kommunen).  Vi søker frivillige instruktører til denne treningen, ta kontakt om du eller noen du kjenner er interesserte.

Fra januar 2018 overtok kommunen ansvar for hjertetrening fra 6 uker til 6 måneder fra Ahus. Oppfølgingen foregår i Frisklivssentralen. Ta kontakt med Frisklivssentralen for oppstartsamtale tlf.nr.: 41458097.

Egentrening

Deltakere som tidligere har fått tilbud gjennom kommunal fysioterapitjeneste, kan benyttes seg av tilbudet.

Treningslokalet er på Døli pleie- og omsorgssenter. Treningen foregår på eget ansvar.

Fysioterapitilbudet på Skytta bo- og servicesenter er avviklet og flyttet til Døli pleie- og omsorgssenter i august 2017. Lokalitetene er overtatt av Skytta demenssenter.

Informasjon fra fysioterapitjenesten for voksne (PDF, 100 kB)

Hvor finner du oss?

Døli pleie og omsorgssenter, Vargveien 1, 1488 Hakadal.

Døli pleie- og omsorgssenter

Vargveien 1

Hakadal

Gå til nettsted

Postadresse:

Nittedal kommune, Fysioterapi for voksne, PB 63, 1483 Skytta.

Sist endret 22.06.2018

Finn frem