Lytt

Lederdrøfting


Ansatte i kommunen kan drøfte sammensatte utfordringer der det fortsatt er bekymring for utviklingen til tross for samarbeid over tid. Det kan også gjelde store, sammensatte utfordringer som kommunen ikke kjenner særlig godt til, men der det raskt oppfattes at utfordringene gjelder områder innen flere enheter/sektorer (for eksempel ved flytting).

Innhold

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?


Mål

Bistå og avklare kommunalt samarbeid i familier med store og sammensatte utfordringer, eksempelvis der samarbeid over tid ikke fører til ønsket utvikling for barn/unge. 

 

Målgruppe

Ansatte i kommunen.

Tjenester representert

  • Leder barneverntjenesten 
  • Leder enhet for barn, unge og familier 
  • Leder enhet for bolig og tjenester (etter behov) 
  • Leder enhet for barnehage/ skole (etter behov) 
  • Kommuneoverlege el. andre, f.eks. NAV (etter behov)  

Vennligst presiser i epost når du bestiller hvilke enhetsledere du har behov for å drøfte med.

Hensikt

  • Gi råd og veiledning der det er stor og sammensatt bekymring for barn og unges utvikling (til tross for kommunalt samarbeid over tid; dvs. BTI nivå 1-3

  • Avklare roller og ansvar 

  • Myndighet til å avgjøre hvordan tjenester skal involveres og arbeide videre 

Når og hvor

Den siste fredagen i hver måned kl. 09-10.30 på Teams.  

 

Jeg vil drøfte en bekymring - hva gjør jeg?

Send en e-post til elin.fjeld@nittedal.kommune.no med emne «bestille lederdrøfting». Skriv ditt navn og telefonnummer i e-posten, så får du svar tilbake med neste ledig tidspunkt for konsultasjon. Husk å oppgi hvilke ledere du ønsker at skal delta. I og med at et slikt møte ofte dreier seg om å avklare roller og ansvar internt i kommunen egner det seg som regel ikke at foresatte deltar. Før du møter bes du fylle ut situasjonsbeskrivelse

 

Vurder om det er tilstrekkelig for deg å drøfte saken anonymt. Altså at du kan legge fram problemstillingene du lurer på og informasjonen konsultasjonsteamet trenger for å reflektere sammen med deg, uten at identiteten til barnet/ungdommen/familien avdekkes.  Dersom du trenger å gi informasjon til konsultasjonsteamet som kan avdekke identitet til de involverte må du innhente samtykke. Bruk eget samtykkeskjema.

 


Publisert: 05.06.2023 12.41
Sist endret: 07.06.2023 19.14