Lytt

Kjære publikum!

Høsten er her, og med den masse kvalitetstid og innendørs opp­levelser.  Det er så mye å glede seg til!

Høstprogrammet 2023 i Flammen er spekket med godbiter, og bredden er stor: Foredrag, standup, barselpåfyll, temamøter, konserter med lokale kor, korps, band og orkester og også dyktige profesjonelle artister som dekker mange sjangere. At flere av disse er kortreiste er et ekstra pluss. Nittedal har et solid utvalg profesjonelle artister i egen bygd, noe vi i Flammen verdsetter høyt.

Vi ser at humor- og teaterforestillinger er etterspurt, og er derfor godt fornøyd med å ha tilbud målrettet mot ungdom i teaterfore­stillingen «Break her New» og til voksne gjennom standup og publikumssuksessen «Lykke til, Cathrine Frost!».

Vi er klar over at vi - i likhet med andre kulturhus - sliter med å nå målgruppen unge voksne. Det er derfor ekstra gledelig at FlammenUng nå er i gang med dette viktige arbeidet; å tilby unge voksne arrangementer som treffer med både innhold og form. Du kan lese mer om FlammenUngs visjoner og planer på side 27 i papirversjonen av programmet, som vi etter hvert også vil publisere digitalt.

Om du har innspill på programprofil eller annet, blir vi veldig glad om du tar kontakt. Vi ønsker å lage et program, der alle, uansett alder og bakgrunn, kan finne noe de liker.

Varmt velkommen - til hverdagsmagi og
rike opplevelser i Flammen. God kulturhøst!


Mariann Torsvik
Nittedal, 22. august 2023

 

Publisert: 10.03.2021, Sist endret: 22.08.2023

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?