Lytt

Kjære publikum!

Høsten er her. Høsten er herlig. Den kommer med rikt fargespekter og store opplevelser. Høsten er en ny start. Kanskje spesielt i år.

Etter flere sesonger der restriksjoner, avlysinger og avstand har rådet, har vi nå god grunn til å tro at kulturlivet virkelig kan slå ut håret igjen. Hurra for det!

I dette programmet er det mye å velge i. Mye bra. Bredden har knapt vært større. Kombinasjonen av lokale og nasjonale artister, unge og eldre, livepod og dagperler, bokbad og vinsmaking gir en helhet som vi håper du vil sette pris på.

Merkedagene, som Verdensdagen for psykisk helse, Eldredagen og Kvinnedagen, markeres igjen i Flammen. Antallet lokale festivaler øker, og de inneholder alt fra musikk og mat til miljøvern og sirkus. 

De lokale utøverne er i klart flertall og manifesterer kvaliteten og variasjonen som finnes i Nittedals kulturliv. Det blir også impulser utenfra. Kvalitetsforestillinger som utfordrer. For eksempel Pratagraf, der jazzflørt, litteratur og underfundig humor a la Are Kalvø og Beranek smelter sammen i noe du ikke har sett eller hørt før.

Er det noe du savner, noe du ønsker, noe du har på hjertet?
Ta kontakt! Vi tar svært gjerne imot innspill til programarbeidet.

Varmt velkommen tilbake - til høsten, hverdagsmagien og rike opplevelser i Flammen. 

Mariann Torsvik
Nittedal 21. august 2022

 

Publisert: 10.03.2021, Sist endret: 23.08.2022

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?