Lytt

Info om billettkjøp

Hvor kan du kjøpe billett?

Alle billetter til arrangementer i Kulturverket Flammen selges via husets billettsystem - ebillett.
Vi refunderer ikke solgte billetter, med mindre arrangementer avlyses. Dersom arrangementer flyttes, gjelder billettene til ny dato.
Vi selger billetter via internett samt at det er mulig å kjøpe billetter over disk i bibliotekets betjente åpningstid.
Som hovedregel vil det også være mulig å kjøpe billett i timen før forestilling, om det ikke er utsolgt.

Billettavgift

Det tilkommer en avgift på kr. 15 på alle billetter til arrangementer i Kulturverket Flammen, uavhengig av billettprisen og uavhengig av om du kjøper billett via internett eller over disk.
Kortselskapet tar også 2,5% av billettprisen (for en billett på feks. 250 kroner utgjør dette 7 kroner)

Rabatterte billetter

På enkelte forestillinger er det rabatterte priser for barn og honnør, på andre ikke. Der det er en differensiering, regnes som regel alle under 16 år for barn og alle fra 67 år som honnørpris-berettiget hvis ikke annet er opplyst.

For rullestolbrukere

I Storsalen har vi sitteplasser som er spesielt tilrettelagt for rullestolbrukere. Fire sitteplasser er lokalisert på første rad i salen, og to seter er oppe på galleriet. Billetter til disse sitteplassene kan kun bestilles over disk og ikke på nett. Dette er for å sikre god tilrettelegging. Ved salkart som har bordoppsett er alle sitteplasser åpne også på nett. Ved behov vil det her fjernes stoler i forkant av arrangementet slik at det blir plass til eventuelle rullestoler.
Vi aksepterer også ledsagerbevis, noe som sikrer at funksjonshemmede kan ta med en ledsager på våre arrangementer.

Behov for teleslynge

Vi har teleslynge i begge salene. Når amfiet benyttes i Storsalen, er signalene sterkest på rad 3-6, med unntak av de 3 ytterste setene på hver side av radene. Vår anbefaling til alle med teleslynge er derfor å kjøpe billett på setene 4-22 på rad 3, 4, 5 eller 6. 

Publisert: 26.03.2019, Sist endret: 03.05.2022

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?