Lytt

Om ditt kulturbesøk

Har du aldri vært på Kulturverket Flammen før og lurer på hva man for eksempel skal ha på seg? Eller hvor du kan henvende deg hvis du har glemt noe?Her har vi samlet informasjon om ulike sider ved ditt kulturhusbesøk

Når er publikumsfoajeen åpen?

Publikumsfoajeen åpner normalt halvannen time før forestillingsstart.

Har dere en resepsjon eller kafé?

Vi har ikke en fast resepsjon eller kafé, men husets administrasjon er normalt tilstede på huset fra kl. 08.00-16.00. Billettskranken holder åpent én time før forestilling, med mindre forestillingen er utsolgt, og du kan også henvende deg til bibliotekets personell i bibliotekets betjente åpningstid.
Bibliotekets åpningstider finner du her.
I publikumsfoajeen selges det normalt snacks og kaker i tillegg til drikke og forfriskninger før arrangementene og i eventuelle pauser. Her varierer tilbudet noe fra arrangement til arrangement avhengig av hvem som er arrangør. Kulturverket Flammen har ingen fast kafé eller matservering utenom dette.

Når åpner dørene inn til salen?

Dette varierer fra arrangement til arrangement. Storsalen åpner dørene inn til salen normalt mellom 10 og 15 minutter før forestillingsstart. Lillesalen åpner dørene inn i salen normalt mellom 5 og 10 minutter før forestillingen begynner. Dagperlene våre, som har inkludert kaffe og kringle i billettprisen, åpner normalt en halvtime før konsertstart.

Må jeg hente fram dressen når jeg skal på konsert eller forestilling?

Nei, vi har ingen kleskode her på kulturhuset. Det er selvsagt hyggelig om du pynter deg, men gjør det da for din egen eller ditt selskaps skyld.

Kan jeg ta bilder og video når jeg er på kulturhuset?

Vanligvis er det lov til å ta bilder av det som skjer på scenen under arrangementet, men vi ber om at du ikke bruker blitz. Noen ganger er det ikke tillatt å ta bilder under arrangementet og vi vil da opplyse om dette ved arrangementsstart. Ellers kan du ta så mange bilder du bare vil både før og etter forestilling. Husk å bruke emneknaggen #Kulturverketflammen når du deler bilder på sosiale medier.
Det er ikke tillatt å filme under forestilling.

Hva med mobilbruk?

Vi anbefaler alle å sette mobiltelefonen i flymodus under forestilling, både for at den ikke skal påvirke det trådløse systemet i salene, og for å unngå at andre i salen blir forstyrret.

Hvor lenge varer arrangementet, og hvordan vet jeg om det er pause eller ikke?

Varigheten på de ulike arrangementene, og om det er pause eller ikke, er oppgitt på artikkelen som omhandler arrangementet på våre hjemmesider, i vårt sesongprogram og i programmet for det aktuelle arrangementet. Merk at informasjonen knyttet til lengde og pause kan endre seg noe ettersom dette noen ganger ikke er klart før kort tid før premiere.

Hvordan får jeg kjøpt program til arrangementet?

Normalt koster det ikke noe for program tilknyttet arrangementet, men dette kan variere fra arrangør til arrangør. Vanligvis vil kulturvertene dele ut program i foajeen i forkant av arrangementet.

Hvor får jeg tak i sesongprogrammet?

Dette blir sendt ut til husstandene i Nittedal ved sesongstart. Dersom du ikke har mottatt program kan du hente deg ett eller flere programmer i biblioteket eller fra programstativet i foajeen.

Hva skjer om jeg kommer for sent til arrangementet?

Dørene inn til salen stenges presis ved arrangementsstart, så det er viktig at du møter opp i god tid før arrangementet begynner. Ta kontakt med billettskranken eller våre publikumsverter hvis uhellet skulle være ute. Dersom du kommer for sent til arrangementer i Storsalen kan du normalt gå inn døren oppe til galleriet. Her må du sørge for at du lukker den ytterste døren først før du åpner døren inn til salen slik at lyset fra foajeen ikke smitter inn i salen.

Kan man ta med drikke inn i salen?

Ja, det kan man.

Kan man ta med mat inn i salen?

Dette avhenger av om amfiet er ute eller inne. Når amfiet er ute er det kun tillatt med snacks i form av popcorn og nøtter, mens når amfiet ikke er i bruk er det tillatt med både mat og snacks.

Er det garderobeplikt, og koster det penger?

Det er ikke garderobeplikt på Kulturverket Flammen, med unntak av enkelte arrangementer. Vi har opphengstativer for jakker o.l., og ser gjerne at disse blir benyttet. Dette er gratis.

Jeg har glemt igjen noe på kulturhuset – hva gjør jeg da?

Hvis du har glemt/mistet noe i salene eller i publikumsområdene, kan du ta gå innom biblioteket i betjent åpningstid og be dem om å vise deg til glemtkurven. Du kan også ringe Kulturverket Flammens administrasjon på telefon 67 05 90 90, eller du kan sende en epost til flammen@nittedal.kommune.no

Kan vi få komme inn og se oss rundt i Kulturverket Flammen på dagtid?

Ja! Omvisninger kan bestilles på telefon 67 05 90 90, eller du kan sende en epost til flammen@nittedal.kommune.no

Publisert: 26.03.2019, Sist endret: 21.04.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

hva forsøkte du å finne?