Forslag til forskrift om utendørs brenning

Bål

Hovedutvalg for miljø og samfunnsutvikling vedtok  5. februar å sende forslag til lokal forskrift om åpen brenning ut på høring.

Snø på taket?

Snø på taket.jpg

Lurer du på om du bør måke snø på taket ditt?

Hvordan kan nye Nittedal sentrum bli - og hvordan kommer vi dit?

Forside rapport evalueringsgruppa.png

Nå har kommunen fått råd om hvordan nye Nittedal sentrum kan utvikles til et attraktivt og bærekraftig sentrum for hele kommunen, og hva kommunen må gjøre for å få det til.

Møteplass for pårørende og fagfolk

Nittedal kommune

Et tilbud til deg som har en nærperson med autisme - funksjonsnedsettelse - utviklingshemming

Møteplass for pårørende og fagfolk

Nittedal kommune

Et tilbud til deg som har en nærperson som strever psykisk og/eller har problemer med rusmidler.

Nittedal stasjon

Denne måneden skal formannskapet og kommunestyret diskutere Nittedal stasjon for andre gang. Kom gjerne på møtene og hør diskusjonen. Sakspapirene ligger nå ute.

Ekstraordinær båndtvang

dog-99213_1280.png

Kommunestyret vedtok mandag kveld og innføre ekstraordinær båndtvang for hund på grunn av snøforholdene.

Bitten Sveri gir seg som rådmann

Rådmann Bitten Sveri

Ordfører Hilde Thorkildsen og rådmann Bitten Sveri har inngått sluttavtale.

Informasjonsmøte om smarte energiløsninger

Nittedal kommune ønsker alle innbyggere velkommen til informasjonsmøte om smarte energiløsninger mandag 22. januar kl. 19:00-20:30 i kommunestyresalen på rådhuset.

Søknad om konsesjon for nedleggelse av dammer

Demning Nordre Ryggevann

Nedre Romerike Vannverk AS skal legges ned og i den forbindelse søker de om å legge ned dammer som tidligere er brukt i drikkevannsforsyning på Romerike. I Nittedal gjelder dette Høldippeldammen, Nordre og Søndre Ryggevann.

Velge barnehage?

Velge barnehage

Åpen dag onsdag 7. februar fra 08.30-17.00

NAV Nittedal holder stengt

NAV Nittedal holder stengt tirsdag 16. januar på grunn av beredskapsøvelse.

Ny takst til eiendomsskatt

Lurer du på hva kommunearbeideren med notisblokk gjør i nabolaget ditt?

Miljøprisen 2017

Har du forslag til noen som fortjener Miljøprisen for 2017?

Avlesning av vannmåler

Alle boliger i Nittedal har vannmåler. Du betaler i forhold til hvor mye vann du bruker.