Temaplan kultur 2019- 2022 på høring

Formannskapet besluttet 11. juni 2018 å sende forslaget til temaplan for kultur 2019 – 2022 på åpen høring med høringsfrist 30. august 2018.

Ut å bade?

Bålplass Høldippelen

På disse sidene vil vi legge ut resultater fra badevannsprøver i løpet av sommeren.

Kobler til ny vannledning: Oppfordring om å begrense vannforbruket nord i Nittedal

Water stop.jpg

Nedre Romerike Vannverk starter torsdag morgen arbeidet med å koble om til ny hovedvannledning ved Strøm. Arbeidet er beregnet å være utført innen 24 timer.

Nittedal kommune og Vegdirektoratet

Vi skal bygge et nytt nærmiljøsenter på Elvetangen med barneskole og utearealer som skal bli et samlingspunkt for alle hakadøler.

Finn Christian Brevig er nylig ansatt som ny rådmann i Nittedal kommune

Finn Christian Brevig .jpg

Han har sagt ja til å begynne i jobben allerede nå, slik at han kan delta aktivt i både rammesaken og kvalitetssikringen av de store prosjektene.

Per Korsvik tilsatt som kommunalsjef for oppvekst og utdanning

Nittedal kommune har med ansettelsen av Per Korsvik sikret seg en ressurs med omfattende ledererfaring og dyp skolefaglig kompetanse.

Området rundt Waage Dam utbedres- vi anbefaler at ingen bader i dammen

Bilde 07.05.2018, 14 00 06.jpg

Parken rundt Waage Dam er sperret av mens det pågår anleggsarbeider. Arbeidene vil være ferdige omkring 20. juni.

Rehabilitering av kloakkledninger i Nittedal

Kloakknettet i de fleste norske kommuner er gammelt og har dårlig kvalitet. Nittedal er nå i gang med et omfattende rehabiliteringsprosjekt. Så mye som 65 prosent av vannet i renseanleggene våre er regnvann som har kommet inn gjennom utette ledninger, og det skaper et kapasitetsproblem. I perioder med mye nedbør vil det bli lekkasjer ut i Nitelva, og det er svært skadelig for miljøet.

Meget stor skogbrannfare - foreløpig forbud

Bål

Det er blitt meget stor skogbrannfare, så Nedre Romerike brann- og redningsvesen har lagt ned forbud mot alle engangsgriller og til og med bål på de offisielle bålplassene.

Manglende feiing av riks- og fylkesveier

På grunn av en underentreprenør som har meldt oppbud blir vårfeiing på riks- og fylkesveier noe forsinket.

Informasjon til innvandrere bosatt i Nittedal kommune

Stengt på grunn av gulv som skal etterbehandles

Nittedal Eiendom KF informerer om at Rotnes kirke blir stengt i Uke 25 og 26 og Flammen og Biblioteket blir stengt i uke 28 og 29.

Miljødugnad langs Nitelva utsettes til høsten

Den planlagte miljødugnaden lørdag 5. mai utsettes til høsten grunnet flom

Statsminister Erna Solberg besøkte Aaraas gård

aaraas9.jpg

Brukerne på Aaraas gård sendte brev til statsminister Erne Solberg. Onsdag kom hun på besøk sammen med eldre- og folkehelseminister Åse Michalsen.