Har du lyst til å prate med noen?

Old man hands

Det er godt å ha en pratevenn som snakker med deg om det som betyr noe for deg.

Finn Christian Brevig innstilt som rådmann i Nittedal kommune

Finn Christian Brevig .jpg

Finn Christian Brevig er av et enstemmig ansettelsesutvalg innstilt som ny rådmann i Nittedal.

Sykle til jobben-aksjonen starter i dag!

Sykle til jobben

«Sykle til jobben» er vårens største kinderegg. Det er moro, sosialt, bra for helsa og bra for miljøet. Det er gratis, og alle innbyggere og ansatte i Nittedal kommune inviteres til å bli med!

Trenger flere voksne for å gjøre Nittedal tryggere

bjorn bratteng kopi.jpg

Nittedal trenger nattevandrere for å gjøre kveldene tryggere. Nå arrangeres det kurs for å få med flere.

Søknadsfrist tilskuddsordninger

Den 30.april er det søknadsfrist for tilskuddsordninger til lag, foreninger og andre frivillige.

Vårryddeaksjonen

I uke 18 er det tid for årets vårryddeaksjon. Romerike avfallsforedling og Nittedal kommune stiller med gratis sekker og bortkjøring av innsamlet avfall. Velforeninger, huseierlag, skoler og barnehager inviteres til å rydde sin del av våre felles arealer.

Selvhjelp – en mulighet for endring

Selvhjelp

Nettverksmøte om selvorganiserte selvhjelpsgrupper i Nittedal

Nittedal kommune flytter arkivene til Lillehammer

Arkivsamarbeid.jpg

Kommunen går inn som samarbeidspartner i IKA Opplandene for å modernisere arkivtjenesten.

Hestemøkk - fra problem til ressurs!

Hestemøkk

Er du hesteeier og vil vite mer om hestemøkk? Ta turen til Skedsmo rådhus onsdag 11. april kl. 18.00-20.00.

Ordførerens time er avlyst

Ikke ordførerens time i dag

Møteplass for pårørende og fagfolk

Nittedal kommune

Et tilbud til deg som har en nærperson som strever psykisk og/eller har problemer med rusmidler.

Søkerliste for stillingen som rådmann i Nittedal

Totalt 24 personer har søkt den ledige stillingen. Av disse er sju kvinner og 17 menn. Fire kandidater har valgt å trekke seg.

Sikter mot 300 deltakere

image005.jpg

Akershus fylkeskommune og Samarbeidsrådet for Nedre Romerike (SNR) slår på stortromma og inviterer til et gedigent næringsseminar for Nedre Romerike.